La teua pròpia App

Amb iZasshi obtens la teva pròpia aplicació per a mòbils i tablets personalitzada, només cal que ens facilites les teues dades i imatges personalitzades i generarem la teva aplicació en un temps rècord.
Mai va ser tan fàcil tenir el teu propi quiosc digital!

Icona + Nom

Tria el nom que vulgues per a la teua aplicació juntament amb la icona que més t' agrade per indentificar-la, nosaltres ens encarreguem de la seua publicació i gestió en les principals tendes d'aplicacions.

tu app

Pantalla inicial - Splash

Tria la imatge que vols que es mostre a l'inici de l'aplicació, es mostrarà a pantalla completa sempre que s'execute. Nosaltres ens encarreguem d'ajustar-la i optimitzar-la per a tots els dispositius.

actualiza

Colors i tipografia

Tu tries els colors i tipografia que vulgues per a la teua aplicació, nosaltres la personalitzem al teu estil fent-la única i diferent de la resta.

actualiza

Informació

Secció totalment personalitzable en la qual pots mostrar els detalls sobre els serveis que ofereixes, enllaçar amb la teua Web fins i tot mostrar un mapa de la teua localització.

actualiza

Xarxes Socials

Enllaça a les teues principals xarxes socials des de la secció de menú Informació de l' App, ací apareixeran els enllaços a les teues principals xarxes socials: Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram,...

actualiza

Slide d'imatges

A la part superior de la secció principal de l'App, es mostra una passada automàtic d'imatges per promocionar esdeveniments o publicacions destacades.

valoracion publicaciones

Multi idioma

La teua aplicació accessible i traduïda en qualsevol idioma que necessites. Converteix la teua App en internacional i accessible oferint-la en múltiples idiomes i disponible per al món sencer.

actualiza

Feed-back de clients

  • Valoració: Amb una puntuació entre zero i cinc, els teus clients podran valorar les publicacions que més els agraden i ordernar-les per les més puntuades.
    En la finestra detall de cada publicació, podran observar la seua última votació i modificar-la.
  • Descàrregues: Controla les descàrregues de cada publicació mitjançant un portal de estadístiques personalitzades on podràs vore i generar informes de totes les descàrregues totals o mensuals.

valoracion publicaciones

Informes i estadístiques

Disposes d'un panell Web des del qual pots consultar tot tipus d'estadístiques com el nombre de descàrregues de l'App així com la localització geogràfica des d'on s'han produït. També pots consultar el nombre de descàrregues i valoració mitjana de cada publicació.

actualiza