izasshi logo

Les teus publicacions digitals a l'abast de la teua mà.

izasshi logo

Les teus publicacions digitals a l'abast de la teua mà.

App para publicaciones

Qué és iZasshi

Gràcies al servici iZasshi obtens el teu propi quiosc digital personaltzat en temps rècord, consegueixes la teua pròpia aplicació per a mòbils i tabletes on allotjar i mostrar al món les teues publicacions com per exemple: revistes, catàlegs, periòdics o llibres.

El teu quiosc digital sempre disponible en tot el món mitjançant les tendes d'aplicacions més importants. Amb la tecnologia iZasshi, tens la flexibilitat, potència i accessibilitat de les publicacions digitals a l'abast de la teua mà com mai havies imaginat.

Més informació

Els nostres clients


Leer Sin Papel App iOS
LeerSinPapel App

Descarrega l'aplicació GRATIS per llegir llibres electrònics. El lector de llibres més realista que existeix, conserva el disseny original dels llibres, les imatges, el tipus de lletra, els colors, vídeo, àudio, etc. Passa les pàgines amb un simple gest, àmplia per no perdre't els detalls, fes cerques de text, marca les teues pàgines preferides. Podràs llegir per tot arreu, una vegada descarregat no necessita connexió a internet. Optimitzat per iPad, iPhone i iPod Touch.


Covalpi App iOS
Covalpi App

Gràcies a la tecnologia iZasshi Business, l'empresa valenciana Pintures Covalpi ofereix els seus catàlegs de productes i solucions per als seus clients de forma dinàmica i interactiva. Dins dels objectius de Covalpi es troba l'harmonia dels seus productes amb el medi ambient.


iZasshi App iOS
iZasshi App

Catàleg digital que mostra amb detall totes i cadascuna de les característiques que ens ofereix la tecnologia iZasshi.
Gràcies a iZasshi obtens el teu propi quiosc digital personalitzat en temps rècord. Aconsegueix la teua pròpia aplicació on allotjar i mostrar al món les teues publicacions com ara: revistes, catàlegs, diaris o llibres.


Inspiration App iOS
InspiratiON App

Inspiration és una revista mensual i gratuïta que busca ser una font d'inspiració en el món de la creació. Podràs trobar els projectes més creatius de disseny, art, arquitectura, il · lustració ... A més, si ens envies els teus treballs més cridaners els publicarem en noves edicions.


Romaral App iOS
Romaral App

Descobreix l'increïble art de Romaral, un dels joves artistes valencians del moment, que mostra tots els seus treballs gràcies a les noves tecnologies.