Característiques App

Per a una descripció més detallada de les característiques, descarrega't el nostre dossier, polsant ací.

Visualitza de manera interactiva


Mitjançant el potent visor que integra iZasshi visualitzes les publicacions adaptades i optimitzades en el dispositiu de forma totalment interactiva:

 • Zoom: Utilitza el zoom per a adaptar el contingut al tamany que desitges per a no perdre't cap tipus de detall.
 • Pas de pàgina: Canvia de pàgina com si fora una publicació clàssica en paper, al passar de pàgina es mostra un efecte molt realista i fluït de doblat de pàgina.
 • Marcadors: Marca les teues pàgines favorites de forma ràpida mitjançant el botó de marcadors, després podràs accedir a elles ràpidament sense esforç.
 • Cerca: Troba qualsevol paraula dins d'una publicación mitjançant el potent cercador integrat al visor que resalta les paraules trobades i les pàgines on apareixen.
 • Navegació amb miniatures: Accedeix a la barra de miniatures mitjançant una simple pulsació sobre la pantalla, es previsualitzen totes les pàgines de la publicació per a navegar ràpidament per tot el contingut sense esforç, apareix resaltada la pàgina o pàgines actuals.
visualiza de modo interactivo
previsualizacin de las pginas

Previsualització de les pàgines

Mitjançant el botó de previsualització s'accedeix a una pantalla on apareixen les pàgines de la publicació en forma de taula, llisca el dit suaument cap amunt o cap avall per navegar per totes les págines de la publicació, amb només polsar una d'elles visulitzaràs la pàgina en pantalla.

Multimèdia integrada

Ofereix una experiència única als teus clients amb vídeos integrats en qualsevol pàgina i posició de la publicació.

 • Vídeo: Pots elegir entre dues maneres:
     - Vídeos descarregats juntament amb la publicació, no requereix de connexió a Internet per a la seua reproducció.
     - Vídeos streaming (sota comanda), requereix connexió a Internet per a la seua reproducció.
 • Audio: Incorpora música integrada en qualsevol pàgina de la publicació, ofereix una experiència única i diferent mitjançant la reproducció de música mentre es visualitza la publicació.
 • Web: Fusiona i combina el contingut de la teua publicació amb contingut Web dinàmic extern. Pots mostrar contingut Web com per exemple la Web de la teua empresa o negoci, un formulari de contacte o publicitat en qualsevol pàgina i posició que desitges.
 • Mapes: Afegeix mapes interactius a la pa?gina que vulgues perqueè els teus usuaris naveguen i puguen veure on localitzar-te. Pots mostrar una porció? de mapa juntament amb una anotacioó per descriure una adrec?a determinada.

multimedia integrada
doble orientacin

Doble orientació

Manera de visulització interactiva sensible a l'orientació actual del dispositiu, tria la manera que millor s'adapte als teus gustos en cada moment, canvia l'orientació del dispositiu per a visualitzar:

 • Una única pàgina de manera vertical.
 • Dues pàgines simultànees de manera horitzontal com si fóra una revista o catàleg en paper.

Enllaços a continguts

Enriqueix les teues publicacions mitjançant la inclusió d'enllaços a qualsevol pàgina i posició de la publicació:

 • Enllaços a continguts externs: requereix connexió a Internet, com per exxemple enllaços a xarxes socials, Webs d'autors, referències externes...
 • Enllaços a continguts interns: pots establir enllaços a pàgines internes de la publicació per fer referències o tindre un índex, d'aquesta forma s'agilitza la navegació entre pàgines internes.

enlaces a contenidos
preferencias configurables

Preferències configurables

Mitjançant el botó d'opcions l'usuari estableix les seues preferències de visualització:

 • Ajustament de pàgina a pantalla completa o ajustament intel·ligent sense deformació.
 • Activació d'enllaços interns i externs, de manera que quan es polse sobre ells responguen o no.
 • Resaltat visible d'enllaços tant interns com externs, per identificar-los ràpidament d'una ullada.

Gestió de contingut

Interfície amigable i optimitzada per a mòbils i tablets que permet a l'usuari la gestió completa de les publicacions disponibles del quiosc digital:

 • Ordenació: Aplica filtres ràpids d'ordenació sobre el catàleg de publicacions del quiosc en funció de les teues necessitats. Pots ordenar-les per data de publicació, alfabèticament pel títol o pel tamany que ocupa cada publicació.
 • Eliminar: Elimina les publicacions descarregades per alliberar espai al teu dispositiu y descarrega-te-les de nou quan vulgues.
 • Favorites: Marca les teues publicacions descarregades que vulgues com a favorites, de forma que podràs accedir ràpidament a elles sense necessitat de cercar-les entre la resta de publicacions del quiosc.
 • Descripció detallada: Consulta la informació detallada de cada publicació només polsant sobre ella, ací podràs trobar el seu títol complet, data de publicació, ocupació en disc i una breu sinopsi o resum del seu contingut.

gestin de contenido
notificaciones de novedades

Mapes interactius

Inclou una mapa interactiu que et posicione perquè els teus clients sàpiguen on localitzar-te en qualsevol moment. Amb aquest sistema de mapes podràs indicar la posició exacta de la teua empresa amb una breu descripció sobre la mateixa.

Pots triar la manera de mapa que més t’agrade:

 • Estàndard: mostra la vista de mapa d’una carretera determinada.
 • Satèl·lit: mostra imatges de satèl·lit d’una carretera determinada.
 • Híbrid: mostra una barreja de vistes estàndard i de satèl·lit.
Your customers can make zoom in or zoom out to the point marked much as they want.

Compartir en las xarxes socials

El teus clientes podràn compartir amb els seus amics en les xarxes digitals que publicació estan llegint o que els pareix aquesta publicació.
Mitjançant un simple gest, podran compartir la seua opinió a través de Facebook, Twitter o enviar-la per email.

compartir redes sociales
contenido gratuito o de pago

Contingut gratuïto de pagament

Les publicacions del teu quiosc digital poden ser gratuïtes o de pagament, tria la que s'adapte millor al teu model de negoci. En cas de publicacions de pagament aconsegueix grans beneficis per la seua venda digital, estableix el preu de venda de les publicacions del teu quiosc digital i obtín el màxim benefici per la seua venda directa intregada dins de l'App.
L'usuari només deu polsar sobre el botó de compra i una vegada validada la compra, la publicació es descarregarà automàticament al seu dispositiu.

Notificacions de novetats

Mantín informat als usuaris de l'aplicació de noves publicacions o novetats importants mitjançant el sistema de notificacions. Mai havia sigut tan fàcil enviar notificacions a tots els dispositius registrats. iZasshi et proporciona accés a una aplicació Web on escrius el text de la notificació en els idiomes que vulgues i envies la notificació tan sols polsant un botó.

notificaciones de novedades